Zorgvervoer – Rolstoelvervoer

We hebben het allemaal wel eens, een bezoek aan het ziekenhuis. Voor velen een routinekwestie, maar soms ook een minder leuke ervaring!

Een bijkomende vraag kan zijn : “hoe kom ik er, en hoe kom ik terug”

Taxi Frenske biedt uitstekend personenvervoer dus dat betreft ook ziekenvervoer! Taxi Frenske rijdt naar alle ziekenhuizen in de omgeving, zoals AZM (maastro, dialyse,..), Hoensbroek Revalidatie,…. en indien gewenst zelfs naar Leiden ziekenhuis !

Uw huisarts mag, indien U dat wenst, een verklaring afleggen dat U aangewezen bent op taxi-vervoer ! Deze verklaring moet U opsturen naar Uw zorgverzekeraar en na het invullen van de aanvraag geeft deze aan U een machtiging af ! Vanaf dat moment kunt U zorgeloos gebruik maken van Taxi Frenske.

Hoogstwaarschijnlijk rijden wij zelfs voor Uw zorgverzekeraar, noem maar op en wij rijden ervoor :
VGZ, Menzis, OZ, OHRA, IZZ, Unive, Trias, Delta Lloyd, DSW, Aevitae…….

Sinds 1 januari 2010 is er e.e.a. veranderd in het Zittend Ziekenvervoer voor verzekerden van Univé, VGZ, IZA en Trias. Taxi Frenske heeft vanaf deze datum de vervoersovereenkomst ondergebracht bij DVG Personenvervoer.

Dit heeft er toe geleid dat op de vervoersmachtigingen, zoals die door de zorgverzekeraar naar de klanten wordt verzonden, de naam DVG wordt vermeld. Dat dit voor een groot aantal Maastrichtse verzekerden onduidelijkheid heeft opgeleverd, is gebleken uit de vele telefoontjes die wij over dit onderwerp hebben gekregen.

Voor alle duidelijkheid:
U kunt, wanneer u een machtiging voor taxivervoer heeft ontvangen waarop staat vermeld dat DVG één van de vervoerders in de regio is, gewoon rechtstreeks contact opnemen met TAXI FRENSKE.

Wenst U van onze diensten gebruik te maken kan u ons vrijblijvend contacteren op onderstaand nummer :

043 36 36 36 2, vragen naar dhr. Boonen

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Orgaanvervoer

In opdracht van de Nederlandse Transplantatie Stichting en onder regie van Eurotransplant vervoert Witte Kruis Transplant, met onderaannemer Taxi Frenske, met speciaal daartoe uitgeruste (spoed)voertuigen mensen (transplantatieteams), middelen (medische apparatuur en instrumentarium) alsmede organen in binnen- en buitenland.